Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A10s WiFi sertifikasıyla görüldü

Samsung’un Galaxy A10s isminde yeni bir model için hazırlık yaptığı biliniyor. Bugün ise Galaxy A10s WiFi sertifikası alırken görüldü. Cihaz yakında tanıtılmaya hazırlanıyor.
Samsung Galaxy A10s geliyor
Samsung’un içinde bulunduğumuz sene itibariyle hızla büyüyen A serisine yeni bir model daha eklenecek. SM-A107F model numaralı telefon daha öncesinde FCC’de ortaya çıkmıştı. Galaxy A10s olması beklenen bu model bugün ise WiFi sertifikası alırken görüldü.

Çıkış tarihi yaklaşıyor

Yine SM-A107F model numarasıyla kendini gösteren telefonun çıkış tarihi yaklaşıyor. En azından WiFi sertifikası almasının buna işaret ettiğini söyleyebiliriz. Halihazırda raflarda olan Galaxy A10’un üst versiyonu olarak Galaxy A10s’in ortaya çıktığını göreceğiz. A10’a göre en büyük gelişmeler çift arka kamera ve daha büyük batarya olacak.

Elimizdeki teknik özellik bilgileri oldukça kısıtlı. Sadece FCC sızıntısından 3900 mAh batarya ile geleceğini söyleyebiliriz. Galaxy A10’daki 3400 mAh bataryaya kıyasla kayda değer artış görüyoruz. Son olarak tasarım noktasında da Galaxy A10 gibi su damlası çentiğin benimseneceği kesin gibi.

Daha önce de belirttiğimiz üzere Samsung Galaxy A serisi bir hayli kalabalıklaştı. Hatta sadece Galaxy A10’un bile Galaxy A10e, Galaxy A10s ve Galaxy A10 olmak üzere üç farklı modeli raflarda olacak. Firmanın A serisine verdiği bu yeni yön orta sınıftaki iddiasını artırmasına yardım edecek mi hep birlikte göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim