Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A10e için geri sayım başladı

Samsung çok yakında Galaxy A10 modelinin özellikleri kırpılmış ucuz bir versiyonunu çıkaracak. Galaxy A10e olarak piyasaya sürülmesi beklenen telefon Bluetooth ve Wi-Fi sertifikası aldı.
Samsung, bu yıl Şubat ayında Galaxy A50 ve Galaxy A30 akıllı telefonlarıyla birlikte Galaxy A10'u çıkardı. Güney Koreli şirket şimdi ise A serisi altında Galaxy A10e olarak adlandırılan uygun fiyatlı bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor.
Samsung Galaxy A10e, WiFi Alliance (WFA) kurumundan WiFi sertifikası aldı. DroidShout internet sitesi tarafından ortaya çıkarılan Wi-Fi sertifikası, Galaxy A10e'nin çift bant Wi-Fi a/b/g/n (2.4GHz, 5GHz) ve LTE özelliklerini destekleyeceğini gösteriyor.

One UI arayüzü ile gelecek

Yakında piyasaya sürülecek Galaxy A10e'nin Galaxy A10'un özellikleri kırpılmış versiyonu olması bekleniyor. Wi-Fi sertifikası, cihazın kutudan One UI tabanlı Android 9.0 Pie işletim sistemi ile çıkacağını ortaya koydu.
Cihazın aynı zamanda Bluetooth sertifikası aldığını da belirtelim. Galaxy A10e'nin diğer teknik özellikleri henüz ortaya çıkmamış olsa da önümüzdeki günlerde giriş seviyesi akıllı telefon hakkında daha fazla bilgiye sahip olmayı umuyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim