Anlık Bildirim

Samsung 6.7 inçlik dikey katlanabilen akıllı telefon tasarlıyor

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung'un önümüzdeki yıl piyasaya, dikey olarak katlanabilen bir akıllı telefon süreceği belirtiliyor. İşte 6.7 inç ekranlı bu cihazın detayları.
Akıllı telefon üreticisi Samsung, katlanabilir telefonlar konusunda çalışmalarına devam ediyor. Güney Kore kaynaklı yeni bir rapora göre Galaxy Fold ile ilgili birçok sıkıntı yaşayan şirket dikey olarak katlanabilen 6.7 inçlik bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

Resmiyet kazanması bekleniyor

İstiridye şeklinde açılacak olan bu akıllı telefonla ilgili detaylar daha önce Bloomberg tarafından da yayınlanmıştı. Cihazın katlandığında, basit bilgileri kullanıcıların görmesini sağlayacak olan 1 inçlik ikinci bir ekrana da sahip olacağı ifade ediliyor. 6.7 inç ekrana ek olan bu küçük ekranla, bildirimleri kontrol etmek dışında herhangi bir işlemin yapılması da mümkün olmayacak.
Samsung şimdilik bu cihazı doğrulamış değil ancak rapora göre kısa bir süre içinde resmiyet kazanması kuvvetle muhtemel görünüyor. Model ismi, teknik detay ve fiyatlandırma konusunda da henüz sızan bir bilgi yok. Ancak kaynaklara göre bu yeni katlanabilir akıllı telefon, 1.980 dolarlık Galaxy Fold'dan daha ucuz olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5408 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy fold ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim