Anlık Bildirim

Rus kozmonot, Dünya'nın uzaydan çekilmiş büyüleyici videosunu paylaştı

Geçtiğimiz aralık ayında Uluslararası Uzay İstasyonu'na gönderilen Rus kozmonot Oleg Kononenko, uzaydan çok güzel bir timelapse video paylaştı. İşte Dünya'nın ve uzayın muhteşem görüntüsü:
Uluslararası Uzay İstasyonu'nun (ISS) en büyük yatırımcılarından birisi olan Roskosmos, Dünya'nın uzaydan çekilmiş muhteşem görüntülerini yayınlamaya devam ediyor. Uzay ajansı bu sefer de Rus kozmonot Oleg Kononenko'nun çektiği çok güzel bir timelapse videoyu paylaştı.


Roskosmos'un Twitter hesabı üzerinden yayınladığı videoda Dünya etrafında küçük bir tur atıyoruz. Atmosferin oluşturduğu kırmızı parıltılar var şehir ışıkları net bir şekilde görülebiliyor. Ayrıca uzayın görüntüsü de gerçekten büyüleyici.

Geçtiğimiz aralık ayında uzaya fırlatılan Oleg Kononenko, şu anda ISS'de görev yapan üç astronottan birisi. Kononenko'ya bir Kanadalı ve bir ABD'li astronot eşlik ediyor. Roskosmos'un dördüncü kez Uzay İstasyonu'na gönderdiği Kononenko, altı aylık görev süresinin sona ermesiyle birlikte önümüzdeki Haziran ayında Yeryüzü'ne geri dönecek. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13619 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uluslararası uzay istasyonu, uzay araştırmaları ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim