Anlık Bildirim

Royole, katlanabilir klavyesini CES 2019'da tanıttı

Geçtiğimiz günlerde dünyanın ilk katlanabilir ekranlı akıllı telefonunu tanıtan Çinli teknoloji üreticisi Royole, bu defa da CES 2019 kapsamında katlanabilir klavyesini tanıttı.

2018 yılının son günlerinde dünyanın ilk katlanabilir telefonunu tanıtarak dünyaya adını duyurmayı başarmış olan Çinli teknoloji üreticisi Royole, bugün CES 2019(Tüketici Elektroniği Fuarı)'da en yeni ve en gelişmiş ürünlerini görücüye çıkartan teknoloji üreticileri arasındaydı. Dünyanın ilk katlanabilir telefonundan sonra bu defa da rulo biçimine getirilebilen, katlanabilir klavyesini CES 2019'da tanıtan Çinli teknoloji üreticisi, fuarın en çok ses getiren isimlerinden biriydi.

İlk bakışta bir kalemi veya çubuğu andıran cihazı açmak için yukarısında yer alan tuşa basmanız gerekiyor ve bunu yaptığınızda içinden kağıt inceliğinde saydam bir QWERTY klavye çıkıyor. Klavyeyi rahatlıkla katlayabiliyor, bükebiliyor ve rulo haline getirebiliyorsunuz.
Sonrasında ise yapmanız gereken tek şey onu düz bir zemine koymanız ve Bluetooth ile herhangi bir cihazınıza bağlamanız. Klavye ile işiniz bittiğinde onu yukarısında bulunan tuşa basarak rahatlıkla eski rulo formuna getirebiliyorsunuz ve böylelikle hiç zorlanmadan rahatça yanınızda taşıyabiliyorsunuz.
Ne yazık ki katlanabilir klavyenin fiyatı ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi ve şu an için bildiğimiz tek şey cihazın 2019'un ilk çeyreği bitmeden Royole'un kendi web sitesi ve Amazon üzerinden alıcı bulmaya başlayacağı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim