Anlık Bildirim

Rome: Total War Aralık’ta Android cihazlara geliyor

Zamanının en başarılı strateji oyunları arasında gösterilen ROME:Total War, iOS,Microsoft Windows ve Mac OS platformlarının ardından nihayet Android platformuna da geliyor. Detaylar haberimizde.
Rome: Total War, M.Ö 270 ve M.S 14 yılları arasında Roma Cumhuriyeti ve erken Roma İmparatorluğu döneminde geçen bir strateji oyunu. Zamanının en başarılı strateji oyunları arasında gösterilen ROME: Total War, bu yıl Ağustos ayında iPhone kullanıcılarıyla buluşmuştu. Oyun, iOS, Microsoft Windows ve Mac OS platformlarından sonra nihayet Android kullanıcıları ile de buluşuyor. Yapılan duyurulara göre oyun, Aralık ayında Android kullanıcıları ile buluşmuş olacak.
Ancak belirtmekte fayda var, Feral Interactive'in Genel Müdürü David Stephen’ın yaptığı açıklamaya göre; oyun sınırlı sayıda Android cihazı tarafından desteklenecek. Bu cihazların hangileri olduğu ve minimum sistem gereksinimlerinin ne olduğu şu an için açıklanmış değil. Oyunun ilk etapta Kuzey Amerika’da, Avrupa’da, Avustralya’da ve bazı Asya ülkelerinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yani bu da demek oluyor ki Aralık ayında oyun, çok büyük olasılıkla ülkemizdeki kullanıcılar ile de buluşmuş olacak.
iTunes üzerinden 9.99 dolar/69.99 TL’lik bir fiyat etiketi ile alıcı bulan oyunun, Android cephesinde fiyatı şu an için açıklanmış değil.
Oyunun Android sürümünün kısa tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim