Anlık Bildirim

Roccat iki yeni mousepad duyurdu

Yeni Roccat TaitoControl XXL ve Roccat Sense Vital Force mousepad ürünleri geniş kullanım yüzeyi sayesinde oyunculara daha rahat bir tecrübe sunuyor. Ayrıca hassasiyet de unutulmamış.

Son dönemde oyuncu mousepad ürünlerine artan bir ilgi var. Espor turnuvalarının büyük bir kitleye sahip olması bunda büyük bir etken. Üreticiler de büyüyen bu ilgiyi kaçırmak istemiyorlar. Bunlardan birisi Roccat.

Geniş kullanım yüzeyi

Oyuncu donanımları pazarının önemli ismi Roccat enlemesine geniş iki yeni mousepad duyurdu. Roccat TaitoControl XXL ve Roccat Sense Vital Force mousepad ürünleri akıcı kullanım ile inceliğe odaklanıyor.

Roccat TaitoControl XXL modeli 860 × 330 × 3.5mm boyutlara sahip. En iyi malzemelerin kullanıldığı mousepad modelinde böylece akıcılık ve hassasiyet elde edilmiş. TaitoControl XXL modeli 40$ fiyat etiketine sahip.

Roccat Sense Vital Force modeli 850 × 330mm boyutlara sahip ve sadece 2mm kalınlığında. Sürtünmeyi azaltan mikro kristal kaplama ile agresif bir fare hareketliliği sağlayan ürünün fiyatı 30$ olarak açıklandı. Daha küçük Sense Vital Force Mid-Size ise 20$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim