Anlık Bildirim

Adult Swim Games’in geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan Robot Unicorn Attack serisi yeniden mobil dünyaya dönüyor. Serinin üçüncü oyunu grafik anlamında büyük mesafe katetmiş.

Tamamen 3D

Robot Unicorn Attack, 2010 yılında yayınlandığında grafik anlamında piksel tabanlı görsellere yakın bir yapı sunmuştu. RUA 2 oyunu 2013 yılında daha iyi 2D grafikler ile karşımıza çıkmıştı. RUA 3 ise tamamen 3 boyutlu bir deneyim sunuyor.

Sonsuz koşu tarzındaki oyun robotik tek boynuzlu atlarla atıldığınız mücadeleleri konu ediniyor. Ekrana tek veya iki kere tıklayarak yüksek zıplamalar yaparken ileri doğru sürükleyerek de boynuzlama hareketini yapıyorsunuz.

Sayısız bölümde engelleri aşarak puan toplamanız gerekiyor. Bu puanlarla yeni atlar açabiliyor güçlendirmeler alabiliyorsunuz. Oyunda sadece 3 at kullanabildiğiniz için diğer atları demircide döverek asıl atlarınızı yükseltmede kullanabiliyorsunuz. Her bölümde tek at olurken raid etkinliklerinde 3 atınızı da çıkarabiliyorsunuz. Farklı bir sonsuz koşu tecrübesi sunan oyun ücretsiz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim