Anlık Bildirim

Ripple, BTCTürk'te 3 günde 3 milyon dolarlık hacme ulaştı

Piyasa değeri olarak Bitcoin ve Ether'in ardından en büyük üçüncü kripto para olan Ripple, BTCTürk'te işlem görmeye başladı. Ripple'ın platformdaki hacmi 3 milyon dolara dayandı.

Ripple, BTCTürk'te 3 günde 3 milyon dolarlık hacme ulaştı Tam Boyutta Gör
 

Türkiye'nin önde gelen kripto para borsalarından BTCTürk, 20 Şubat Salı günü piyasa hacmi olarak dünyanın en büyük üçüncü kripto para birimi olan Ripple'ı(XRP) listelemeye başladı ve kullanıcıların borsa üzerinden Ripple alımı/satımı yapmasına izin verdi. 8 Ocak tarihinde Twitter hesabından, platforma eklenecek yeni kripto para biriminin belirlenmesi için anket başlatan BTCTürk, kullanıcılara; Litecoin, Ripple ve Dash seçeneğini sunmuştu. Oylamada kullanıcıların yüzde 25'i Litecoin'i, yüzde 10 Dash'i seçerken yüzde 65'lik kitle ise BTCTürk'te Ripple'ın yer almasını istemişti.


Yoğun ilgi gördü 

Salı günü Twitter hesabından oylamayla ilgili açıklama yapan BTCTürk, kullanıcıların oyları doğrultusunda Ripple'ı platformlarına eklediklerini ve kullanıcıların 0.1 XRP komisyon ile hesaplarına Ripple transfer edebileceklerini duyurdu. Bu duyurunun ardından Ripple, platformda yoğun ilgi görürken BTCTürk'teki ilk gününde 1 milyon dolarlık hacme ulaştı. Bugün platformdaki üçüncü gününü tamamlayan Ripple, 3 günde yaklaşık 3 milyon dolarlık işleme konu oldu.


Bu ayın başında QNB Finansinvest’in CEO’su Özgür Güneri tarafından satın alınan BTCTürk, ayrıca platformda yer alan bütün Bitcoin cüzdanlarının SegWit'e uyumlu hale geldiğinin de müjdesini verdi. Borsa bu hamle ile kullanıcıların artık daha kısa sürede Bitcoin transfer işlemlerini gerçekleştirebileceğini belirtiyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim