Anlık Bildirim

Resmi Samsung Galaxy Note 9 görseli sızdırıldı iddiası

Tanıtımına az bir zaman kala sızdırılan resmi görsel son pürüzleri de gidermiş durumda. Galaxy Note 9 modeli Galaxy Note 8 benzeri bir tasarıma sahip olacak. İşte görsel:
Samsung’un yeni Galaxy Note 9 modelini tanıtmasına az bir zaman kala artık resmi görseller de sızmaya başladı. Yeni elde edilen görsel Galaxy Note 8 benzeri bir tasarımın bizi beklediğini gösteriyor.

Galaxy Note 9 özellikleri

Daha önce sızan bilgilerde de Galaxy Note 8 modelinden büyük bir farkın olmadığı dile getirilmişti. Sadece yatay arka kamera yuvasının ve parmak izi okuyucusunun önceki nesilden ayrıldığı ifade ediliyor.

6.3 inçlik kavisli Super AMOLED ekrana sahip olması beklenen Galaxy Note 9, pek çok donanım özelliğini Galaxy S9 serisinden miras alıyor. Snapdragon 845 veya Exynos 9810 yonga seti, 6GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi, 8GB RAM ve 128GB/256GB depolama kapasitesi, OIS destekli çift arka kamera bunlar arasında.

Galaxy Note 7 şokunu kısa sürede atlatan Samsung batarya konusunda artık bazı konuları yola koymuş durumda. Galaxy Note 9 modelinde 4000mAh kapasiteli bir batarya kullanılacağı ifade ediliyor ve amiral gemi serisindeki en yüksek kapasiteye ulaşılıyor.

Galaxy Note 9 modelinde en dikkat çekici değişiklik S-Pen kaleminde olacak. Hassasiyetin arttırıldığı ekran kalemine Bluetooth desteği de eklenerek daha iyi bir tecrübe amaçlanmış. Galaxy Note 9 modeli 9 Ağustos tarihinde tanıtılacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim