Anlık Bildirim

Resident Evil 2'nin Steam fiyatına büyük zam: 400 TL oldu

Resident Evil 2'yi bekleyen oyunculara kötü bir haberimiz var. Bugün resmi çıkışını gerçekleştiren oyunun Steam ve Xbox Store üzerindeki fiyatı büyük bir zamla 399 TL oldu.
Capcom'un merakla beklenen yeni oyunu Resident Evil 2 Remake, bugün oyunseverlerle buluştu. Eleştirmenler tarafından epey olumlu yorumlar alan oyun, dünyanın her tarafında yoğun bir ilgiyle karşılandı. Ancak maalesef Türkiye'deki oyuncular için kötü bir haberimiz var.

RE2'nin resmi çıkışını gerçekleştirmesiyle beraber Steam ve Xbox Store üzerindeki fiyatlara müthiş bir zam geldi. Ön siparişlerde 209 TL'ye satılan oyunun fiyatı tam 190 TL'lik zamla 399 TL oldu. Deluxe versiyonu ise 230 TL'lik zamla 469 TL oldu.

Playstation Store üzerindeki fiyatlar da daha önceden zamlanmıştı. Şu anda üç platformda da aynı fiyattan satışlar gerçekleştiriliyor.


Resident Evil 2'nin 11 Ocak'ta yayınlanan demosu çok büyük bir ilgi görmüş ve toplamda 3 milyondan fazla indirilmişti. Ayrıca oyunun inceleme notları da oldukça iyi bir seviyede. Metascore notu şu anda 91.

Resident Evil 2 remake'in çıkış fragmanına, live-action fragmanına, PC sistem gereksinimlerine ve inceleme puanlarına buradan göz atabilirsiniz
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7344 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, steam ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim