Anlık Bildirim

Resident Evil 2 demosu ortaya çıktı: İşte detayları

Resident Evil 2 Remake, artık yavaş yavaş serinin hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Oyunun önümüzdeki ay yapılacak olan herkese açık demosuyla ilgili bilgiler de nihayet bugün ortaya çıktı.
esident Evil 2 Remake'in demosu Microsoft Store'da ortaya çıktı. True Achievements tarafından sızdırılan bilgilere göre demo, 11 Ocak'ta erişime açılacak ve herkese açık olacak. Demonun 31 Ocak'ta storelardan kaldırılacağı belirtiliyor.

Sızdırılan bilgilerde RE2 Remake demosunun normalden biraz farklı bir yapıya sahip olduğunu görüyoruz. Demonun Microsoft Store'daki ismi "Resident Evil 2 1-Shot Demo" şeklinde belirtilmiş. Yapılan açıklamalarda oyuncuların demoyu yalnızca 30 dakikalık bir süre için deneyebilecekleri belirtiliyor. Eğer ölürseniz demo sonlanmayacak ancak 30 dakikanın ardından oynamayı bırakmak zorunda kalacaksınız.


Resident Evil 2 Remake, Capcom'un 1998 yılında yayınladığı Resident Evil 2'nin her şeyiyle yeniden geliştirilmiş versiyonu. Capcom, orijinal hikayeye genel anlamda sadık kalındığını ancak yine de hikayede bazı değişikliklerin olduğunu belirtiyor. Bunun haricinde oyun mekanikleri, karakter tasarımları ve elbette grafikler tamamıyla yenilenmiş olacak. Grafik motoru olarak ise Resident Evil 7'de kullanılan RE Engine kullanılmış.

2019'un en merakla beklenen oyunlarından olan Resindent Evil 2, 25 Ocak 2019'da oyuncularla buluşacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim