Anlık Bildirim

Renault'dan Hindistan'a özel 7 kişilik kompakt SUV

Renault Triber adı verilen model, kompakt bir araç olmasına rağmen 7 kişilik ferah bir yaşam alanı vadediyor. Hindistan'da satılacak Renault Triber SUV'un tüm özellikleri haberimizde:

Renault'dan Hindistan'a özel 7 kişilik kompakt SUV Tam Boyutta Gör

SUV ailesini genişletmeye devam eden Fransız üretici Renault Triber adını verdiği yeni bir model tanıttı. Hindistan pazarına özel olarak hazırlanan Renault Triber, bir kompakt SUV olmasına rağmen 7 koltuk seçeneğine sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Renault Triber’in uzunluğu 3,990 mm, genişliği 1,739 mm, yüksekliği ise 1,643 mm olarak ölçülüyor. Yani bu araç Renault Captur’dan 39 mm daha dar ve 132 mm daha kısa. Fakat toplam uzunluk bakımından kısa olsa da aks mesafesi Captur’dan 30 mm daha uzun. Ağırlığı 947 kg olan Renault Triber’in 7 koltuklu versiyonunda 84 litre bagaj hacmi bulunuyor. Üçüncü sıra koltuklar kaldırıldığında ise bu hacim 625 litreye kadar tırmanıyor.

Renault Triber’in kabini oldukça sade bir tasarıma sahip. Klasikleşen Renault direksiyonunun üzerinde herhangi bir kontrol tuşu bulunmuyor. Direksiyonun hemen arkasında dijital gösterge paneli mevcut. Bu paneldeki LED göstergelerin arasında araçla ilgili bilgileri gösteren 3.5 inç LCD ekran bulunuyor. Konsolun merkezinde ise hava çıkışlarının altına konumlandırılmış 8 inç bilgi-eğlence ekranı görüyoruz. Elektrikli cam ve aynalar, anahtarsız çalıştırma, USB girişleri ve bolca depolama alanı da kabin özellikleri arasında.

Fransız üreticinin yeni modüler platformu üzerine kurulu olduğu söylenen Renault Triber’in kaputu altında 72 beygir güç ve 96 Nm tork üreten 1.0 litre üç silindirli motor mevcut. Söz konusu ünite 5 ileri manuel veya opsiyonel olarak sunulan otomatik şanzımanla satın alınabiliyor. Renault Triber’in yılın ikinci yarısında Hindistan’da satışa sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8408 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
renault, renault suv ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim