Anlık Bildirim

Renault Zoe'ya üç farklı yerden "En İyi" ödülü geldi

Küçük yapısı, tasarımı, uygun fiyata sunduğu kalite bakımından Avrupa'da oldukça sevilen Renault Zoe, bu yıl da üç farklı ödül kazanarak başarısını perçinlemeye devam etti.

Renault Zoe'ya üç farklı yerden 'En İyi' ödülü geldi Tam Boyutta Gör
 

Renault’un elektrikli araç pazarındaki iddialı yüzü Zoe, ilk ortaya çıktığından bu yana oldukça yoğun ilgi gördü. Bunun sebebi belki kulağa hoş gelen ismi olabilir. Fiyatına göre iyi bir kalite sunması, yada stili ve boyutu da olabilir. Ancak görünen o ki bu aracın ilgi görmesinin sebebi bunların toplamı.

Üç farklı ödül 

Fransız üreticinin mini elektrikli aracı Zoe, pazardaki iddiasını ödüllerle perçinlemeye devam ediyor. Bu aracı kim hangi sebeple seviyor olursa olsun, kendisi çeşitli sıralama ve yarışmalarda en üst sırada yer almayı başardı. Tamamen elektrikli araç bu yıl da üç farklı zaferle bu başarısını devam ettirmeyi bildi.

Renault Zoe, What Car? 2018 Ödüllerinde bu yıl da "£20.000'un altında en iyi elektrikli araç" unvanını kazandı. Böylece Zoe bu başarısı 5 yıl üst üste sürdürerek büyük bir başarı elde etmiş oldu.

Buna ek olarak, Zoe bu yıl Company Car Today Ödüllerinde de “Yılın elektrikli aracı” ödülüne layık görülürken, Diesel Car ve Eco Car Magazine tarafından da ayrıca “En iyi elektrikli araç” ödülünü kazanarak toplamda üç farklı ödülü listesine katmış oldu.

Zoe’nun satış başarısı ve kazandığı ödüller aslında sürpriz değil. Zira rakamlara bakıldığında Avrupalıların bu aracı diğer elektrikli araçlara göre bir hayli fazla tercih ettiği görülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4421 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
renault, renault zoe ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim