Anlık Bildirim

Redmi Note 8'in resmi basın görselleri yayınlandı

Xiaomi'nin sahip olduğu Redmi markası yakında yeni bir akıllı telefon çıkaracak. Oyun odaklı işlemci ve sıvı soğutma sistemiyle gelecek Redmi Note 8'in basın görselleri paylaşıldı.
29 Ağustos'ta tanıtılacak Redmi Note 8 için geri sayım başlamış durumda. Akıllı telefon henüz resmiyet kazanmamış olmasına rağmen müşteriler cihazı satın almak için bir milyondan fazla ön kayıt yaptırdı.
Xiaomi, akıllı telefonun arka panelini gösteren birkaç resmi basın görseli yayınladı. Redmi Note 8'i çeşitli tutuş pozisyonları ile sergileyen görüntüler ergonomik tasarıma vurgu yapıyor. Xiaomi'ye göre cihaz bu sayede kullanıcılara daha iyi bir oyun deneyimi sunacak.

Sıvı soğutma sistemi

Redmi Note serisi her zaman için orta seviye akıllı telefonlardan oluşan bütçe odaklı bir seri olmuştur. Ancak bu sefer Çinli akıllı telefon üreticisi oyun odaklı daha fazla özellik ekleyerek bu gidişatı değiştirmeye çalışıyor.
Redmi Note 8'in Pro versiyonu oyun odaklı Mediatek Helio G90T yonga seti ve bağımsız bir sıvı soğutma sistemine sahip olacak. Takdir edersiniz ki bu özellikler, mobil oyunların son birkaç yıldır yükselişe geçmesi nedeniyle son derece önemli hale geldi. Redmi Note 8 serisi selefiyle aynı fiyat aralığında gelirse harika işlere imza atabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5288 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim