Anlık Bildirim

Redmi Note 7 serisi dört ayda 10 milyondan fazla sattı

Redmi Note 7 serisi sadece 129 gün gibi kısa bir sürede tüm dünyada 10 milyon satış rakamına ulaşmayı başardı. Çinli şirket şimdi ise amiral gemisi katili K20'yi çıkarmaya hazırlanıyor.
Ocak ayında piyasaya sürülen Redmi Note 7, o tarihten bu yanan piyasadaki en popüler orta sınıf telefonlardan biri olmayı başardı. Çinli şirket Şubat ayında ise 48 megapiksel kameralı Redmi Note 7 Pro'yu çıkarmıştı. Mart sonunda Note 7 serisi satışlarının dünya genelinde 4 milyona ulaşması ile birlikte ne kadar doğru bir hamle yapıldığı kanıtlandı.
Xiaomi, bugün Redmi Note 7 serisi için yeni bir kilometre taşına ulaşıldığını açıkladı. Şirket, 129 gün gibi kısa bir sürede 10 milyon adet Redmi Note 7 satışı gerçekleştiğini duyurdu. Hesaplama yapacak olursak, açıklanan rakam her ay ortalama olarak 2 milyondan fazla Redmi Note 7 satıldığı anlamına geliyor.

Çin ve Hindistan pazarının katkısı büyük

Redmi Note 7 serisinin gösterdiği bu başarı şüphesiz ki Çin ve Hindistan pazarındaki inanılmaz satış rakamlarından kaynaklanıyor. Bu iki pazardaki satışların 10 milyonun yarısından fazlasını oluşturduğu belirtildi.
Redmi Note 7 serisinin Note 7, Note 7 Pro ve Note 7S olmak üzere üç farklı modeli var. Çinli üretici şu anda "amiral gemisi katili" olarak piyasayada boy göstermesi beklenen Redmi K20 akıllı telefon serisini çıkarmaya hazırlanıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim