Anlık Bildirim

Redmi Note 7 modelinin 128 GB kapasiteli versiyonu bu hafta tanıtılabilir

Redmi firmasının 128 GB hafızaya sahip bir model üzerinde çalıştığı sızdırılmıştı. Xiaomi ürün yöneticisinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım bu hafta tanıtılacağını gösteriyor.
Redmi Note 7 modelinin 128 GB depolama Tam Boyutta Gör
Redmi Note 7 modeli yaklaşık iki hafta önce tanıtılmıştı. 147 dolar fiyat etiketine sahip 3 GB RAM ve 32 GB depolamalı başlangıç modeliyle birlikte 4 GB RAM + 64 GB depolama ve 6 GB RAM + 64 GB depolamalı cihazlar duyuruldu. Geçtiğimiz hafta ise Çin’in sertifika kurumu TENAA üzerinde 4 GB RAM ve 128 GB hafızaya sahip model ortaya çıkmıştı.

Anket sonuçları dikkate alınacak

Xiaomi CEO’su Lei Jun sosyal medya hesabında bir anket açarak, kullanıcılara Redmi Note 7 modelinin hangi RAM ve depolama kapasitesine sahip versiyonunu görmek istediklerini sordu. Bu anket 6 GB RAM ve 128 GB depolamalı modelin birinciliğiyle sonuçlandı. Kısacası hem 4 GB hem de 6 GB RAM’e sahip 128 GB hafızalı modeller raflardaki yerini alabilir.

Xiaomi ürün yönteicisi Wang Teng Thomas ise “Bu hafta Redmi Note 7 ile ilgili iyi haberlerimiz var.” paylaşımında bulundu. Bu haberin 128 GB hafızalı versiyonlar olacağı düşünülüyor.

Önceden ortaya çıkan sızıntılar 4 GB RAM ve 128 GB depolamalı modelin 206 dolar, 6 GB RAM ve 128 GB depolamalı modelin 235 dolar fiyat etiketiyle satılacağını gösteriyor. Hatırlatmak gerekirse cihazın diğer özellikleri, 6.3 inç Full HD+ ekran, Snapdragon 660 işlemci, 48 MP + 5 MP arka kamera ve 4000 mAh batarya olarak sıralanabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim