Anlık Bildirim

Redmi Note 7 için ilginç ceviz kırma videosu

Geçtiğimiz gün tanıtılan Redmi Note 7’nin dayanıklılığı üzerinde oldukça duruldu. Her iki tarafı Corning Gorilla Glass 5 ile korunan telefon için ilginç bir ceviz kırma videosu paylaşıldı.
Redmi Note 7 için ilginç ceviz kırma videosu Tam Boyutta Gör

Redmi Note 7, uygun fiyatına kıyasla barındırdığı donanımla kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Geçtiğimiz günlerde yapılan tanıtımda en çok üstünde durulan konulardan biri de akıllı telefonunun dayanıklılığıydı. Her iki tarafı Corning Gorilla Glass 5 cama sahip telefona özel bir kenar güçlendirme işlemi de yapıldığı söylendi. Bu sayede rakiplere kıyasla dayanıklılığın dört kat daha fazla olduğu belirtiliyor.  Görünen o ki bunu kanıtlamak amacıyla yeni bir video paylaşılmış.

Sosyal medya fenomenine hazırlatılmış

Ceviz kırma ve masaya vurma gibi testlerden kurtulmayı başaran telefon firmanın belirttiği gibi oldukça dayanıklı gözüküyor. Videoyu Çinli bir internet fenomeni paylaşmış. Her ne kadar Çin’e özel bir reklam olarak düşünülmüş olsa da videonun hayli ilginç olduğunu söylemek yanlış olmaz. Ancak etkinlik sırasında sürekli üstü çizilen “kaya kadar sağlam ve elmas gibi” söylemlerinin gerçekliği kanıtlanmak istenmiş. Cihazın diğer özellikleri, Snapdargon 660 işlemci, 48 MP arka kamera, Full HD+ ekran vb. olarak sıralanıyor.

Xiaomi, üretim kalitesini birinci sıraya aldıklarını ve bu değişimin hızla fark edilceğini belirtiyor. Redmi Note 7 de bu anlayışın ilk modellerinden oldu. Firma CEO'sunun anlatımına göre üretim kalitesinde rakiplerini geride bırakarak, hem ucuz hem de iyi işçiliğe sahip cihazlar üretilebildiğini kanıtlamak istiyorlar. Bahsi geçen ceviz kırma videosunu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9030 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, redmi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim