Anlık Bildirim

Redmi K20 serisi ilk ayında 1 milyon adet sattı

Redmi K20 ve Redmi K20 Pro modelleri 1 milyon satış adedini geride bırakmayı başardı. Yapılan “Flash Sale” kampanyalarıyla stoklar anında tükenmeye devam ediyor.
Redmi K20 serisi ilk ayında 1 milyon adet sattı Tam Boyutta Gör
Redmi’nin amiral gemisi modelleri Redmi K20 ve Redmi K20 Pro, 28 Mayıs tarihinde tanıtıldılar. Uygun fiyat odaklı bu iki modelin 1 milyon satış adedini geride bıraktığı açıklandı. Stok sıkıntıları olmasaydı 1 milyonun çok daha üstüne çıkılabileceği söyleniyor.

Sadece Çin’deki rakamlar

Bildiğiniz üzere Redmi K20 ve Redmi K20 Pro sadece Çin’de satılan cihazlar. Avrupa’da ve ülkemizde Redmi K20’nin birebir aynısı olan Xiaomi Mi 9T modelini görüyoruz. O yüzden 1 milyon rakamı gerçekten dikkat çekici. Önümüzdeki günlerde Redmi K20 ve Redmi K20 Pro’nun Hindistan’a çıkış yapması bekleniyor. Hindistan’da da büyük bir satış potansiyeli mevcut. Dolayısıyla firmanın Redmi K20 serisiyle yüzü gülüyor diyebiliriz.

Ayrıca yakın zamanda Redmi K20 Pro’nun da Mi 9T Pro olarak karşımıza çıkmasını bekliyoruz. Hem Xiaomi hem de Redmi markası sayesinde, yeni amiral gemisi modeller önemli başarıların altına imza atacak gibi.

Redmi K20 serisi çerçevesiz ve çentiksiz tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Açılır kapanır kamera mekanizması, ekrandan parmak izi okuma, 4000 mAh batarya, 6.39 inç AMOLED ekran gibi özelliklerle donatılıyorlar. Redmi K20 Snapdragon 730 yonga seti ile gelirken, Pro model Snapdragon 855 ile geliyor. Başlangıç fiyatları Redmi K20 için 290 dolar Redmi K20 Pro için 360 dolar şeklinde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim