Anlık Bildirim

Redmi 7A Türkiye fiyatı belli oldu!

Xiaomi Türkiye distribütörü Evofone, Redmi 7A modelini ülkemiz pazarına getirdi. Giriş seviyesi için hazırlanan Redmi 7A, 2 GB RAM + 32 GB depolama ile raflardaki yerini alıyor.
Redmi 7A Türkiye fiyatı belli oldu! Tam Boyutta Gör
Bildiğiniz üzere Redmi, Xiaomi’nin uygun fiyat odaklı ürünlerini sergilediği bir alt marka konumunda. Redmi markasıyla sunulan amiral gemisi telefonlar bile bulunuyor. Bugün ise daha çok giriş seviyesine yönelik Redmi 7A modeli ülkemiz pazarına giriş yaptı.

Redmi 7A Türkiye fiyatı

Redmi 7A’nın 3 GB’a kadar RAM ve 32 GB’a kadar depolama sunan farklı seçenekleri bulunuyor. Ülkemize 2 GB RAM + 32 GB depolamalı versiyon 1099 TL fiyat etiketiyle giriş yaptı. Ayrıca siyah veya mavi renk seçeneklerinden istediğinizi tercih edebiliyorsunuz. Cihazın Mi Store’lardaki yerini aldığı söyleniyor.

Redmi 7A Türkiye fiyatı belli oldu! Tam Boyutta Gör

Redmi 7A özellikleri

Daha önce belirttiğimiz üzere Redmi 7A modeli giriş seviyesine yönelik. Bu bakımdan teknik özellikleri de giriş seviyesi olduğunu kanıtlar nitelikte. Snapdragon 439 yonga setinden gücünü alan cihaz 720 x 1440 piksel çözünürlüğünde 5.45 inç ekran ile geliyor. Arka tarafta 12 MP, ön tarafta ise 5 MP çözünürlüğünde kamera cihaza eşlik ediyor. 4000 mAh kapasitendeki batarya ise etkileyici pil ömrü için yeterli olacaktır. Cihazın diğer özellikleri microSD hafıza kartı desteği, 3.5 mm kulaklık girişi, FM Radyo, Android 9.0 Pie işletim sistemi şeklinde sıralanabilir. Yalnız Redmi 7A’nın parmak izi sensörü bulunmadığını belirtelim. Bunun yerine yüz tanıma ile kilit açma sunuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13755 kez okundu.
17 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, fiyat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim