Anlık Bildirim

Redmi 7 fiyatı 120$ altında olacak

Redmi Note 7 modelinden sonra Xiaomi’nin Redmi 7 modeli merakla bekleniyor. Firmanın patronu Redmi 7 modelinin 103$-120$ arasında fiyatlandırma ile geleceğini açıkladı.

Akıllı telefon pazarının sevilen serisi Redmi’yi bağımsız bir marka haline getiren Xiaomi ilk modeli Redmi Note 7’yi geçtiğimiz hafta tanıtmıştı. İlerleyen aylarda Redmi 7 modelinin de tanıtılması bekleniyor. Fiyatlar ise oldukça agresif olacak.

Redmi 7 fiyatı

Xiaomi patronu Lei Jun sosyal medya üzerinden Redmi 7 modeli için 103$-120$ arasında bir fiyatlandırma planladıklarını söyledi. Orijinal Redmi serisini en baştan bu yana agresif bir fiyatlandırma ile satan Xiaomi bunu devam ettirecek.

Redmi 7 modeli ne tür bir donanım sunacak şimdilik belli değil. Bilindiği üzere agresif fiyatlar nedeniyle donanım tarafında Xiaomi mümkün olduğunca düşük maliyetli ancak tatmin edici bileşenler kullanıyor.

Diğer taraftan Redmi 6 serisine bakarak Redmi 7 modelinde 3 versiyon olacağını düşünebiliriz. Redmi 7 versiyonu Helio P22, Redmi 7A versiyonu Helio A22 ve Redmi 7 Pro versiyonu da Snapdragon 625 ile gelebilir. Belki bu yonga setlerinin bir tık daha iyisini görme şansımız da olabilir.

Diğer taraftan A versiyonu için tek diğer versiyonlar için çift kamera, yine A versiyonu için 3000mAh kapasiteli ve diğer versiyonlar için 4000mAh kapasiteli batarya ihtimaller arasında. Redmi 7 modeli en erken yaz aylarında tanıtılacak.



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6821 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, redmi 7 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim