Anlık Bildirim

Redmi 64 MP dörtlü kamera sistemini 7 Ağustos'ta tanıtacak

Xiaomi'nin alt markası olan Çinli akıllı telefon üreticisi Redmi, 64 Megapiksel çözünürlüklü Quad kamera teknolojisini 7 Ağustos tarihinde Çin'de tanıtacağını açıkladı.
Bundan sadece birkaç gün önce Realme şirketi Twitter üzerinden yaptığı duyuruda, dünyanın ilk 64 MP Quad kamera teknolojisini 8 Ağustos tarihinde tanıtacağını duyurmuştu. Ancak gelen haberler Xiaomi'nin daha önce davranıp bu teknolojinin tanıtımını yapacağını gösteriyor.

Xiaomi rol çalacak

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi'nin alt markası olan Redmi, 64 MP Quad kamera teknolojisini 7 Ağustos tarihinde Çin'de düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağını açıkladı. Şirketin düzenleyeceği tanıtımda bu dörtlü kamera teknolojisini kullanan bazı prototip cihazları sergilemesi bekleniyor. Birbiri ardına yapılan bu duyurulardan da 2020 yılında 64 MP kamera çözünürlüğü sunan birçok akıllı telefon göreceğimiz sonucunu çıkarabiliriz.
Şimdilik sadece Samsung'un GW1 olarak adlandırdığı 64 MP kamera sensörlerini piyasaya süren tek üretici olduğunu söylemek mümkün. Sony ise henüz benzer bir teknolojiyi üretmiş değil ancak çok yakında piyasaya süreceği söyleniyor. Realme şirketinin de çok yakında 64 MP Quad kamera kurulumuyla premium bir amiral gemisi akıllı telefonunu piyasaya süreceği de sızan bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim