Anlık Bildirim

Red Dead Redemption 2 fiyatı belli oldu: Sadece 369 TL (!)

Red Dead Redemption 2 fiyatı açıklandı. Oyunun satış fiyatı bir hayli yüksek. PlayStation Store ve Xbox Games Store'dan satın alacak oyunseverlerin yüklü bir meblağı gözden çıkarması gerekiyor.
Senenin merakla beklenen oyunlarından Red Dead Redemption 2, ön siparişe açıldı. Çıkışını 26 Ekim’de yapacak olan Red Dead Redemption’ın fiyatı çok konuşulacak. Oyun PlayStation Store ve Xbox Games Store üzerinde 369 TL’ye satılacak.

Red Dead Redemption 2 fiyatı

  • Red Dead Redemption 2 Standard Edition: 369,00 TL
  • Red Dead Redemption 2 Special Edition: 449,00 TL
  • Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition: 499,00 TL

Red Dead Redeption 2’nin fiyatı bir hayli yüksek. Oyunun Türk Lirası cinsinden fiyatını dolara çevirdiğimizde 80 dolar olduğunu görüyoruz. 80 dolar da yüksek, zira Red Dead Redemption 2, ABD’de 60 dolara satılacak. Endonezya ve Hong Kong fiyatlarına baktığımızda 60 doların da altına satıldığını görüyoruz.

 

Yerel fiyatları Türk Lirası’na dönüştürdüğümüzde Endonezya’da 245 TL’ye, Hong Kong’da 275 TL’ye, ABD’de 277 TL’ye ve Rusya’da 297 TL’ye satıldığını görüyoruz. İngiltere’de satış fiyatı ise Türkiye ile aynı.

Oyunun 3 farklı sürümü bulunuyor. En pahalı sürümün fiyatı 500 liraya dayanıyor. Oyunun yüksek fiyatıyla ilgili OyunGezer’e açıklamalarda bulunan PSN Türkiye Reklam Sorumlusu Duygu Yıldırım, üçüncü parti geliştiricilerin kendi oyunlarının fiyatını belirlerken PS Store Londra ile iletişime geçerek belirlediğini açıkladı.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7825 kez okundu.
63 kişi, toplam 69 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
red dead redemption 2, red dead redemption 2 fiyatı ve
3 etiket daha PlayStation xbox Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim