Anlık Bildirim

Realme bir yıl içinde 10 milyon akıllı telefon sevkiyatı yaptı

Çinli akıllı telefon üreticisi geçtiğimiz yılın Mayıs ayından itibaren toplamda 10 milyon akıllı telefon sevkiyatı yaptığını açıkladı. İşte şirketin sadece bir yılda katettiği yol.
2018 yılının Mayıs ayında Realme 1 akıllı telefon modelini piyasaya süren şirket, aradan geçen 14 ay sonunda, toplamda 11 telefon modeliyle birlikte 10 milyon sevkiyata ulaştığını açıkladı.

Kısa sürede büyük başarı

Şirketin resmi Weibo hesabından paylaşılan bilgilere göre, 16 Mayıs 2018 (Realme 1'in tanıtıldığı tarih) ile bugün arasında geçen zaman diliminde, basit bir matematik yapacak olursa şirketin günde 22 binden fazla cihaz sevkiyatı yaptığını belirtiliyor. Piyasaya bir başka akıllı telefon üreticisi OPPO'nun kanatları altında giren Realme kısa sürede yakaladığı başarı sonrasında yoluna kendi başına devam etmeyi tercih etmişti.
Başarısının altında, kullanıcılara kaliteli ve uygun fiyatlı cihazlar sunma hedefi olan Realme'nin, kısa bir sürede bu amacına ulaştığını söylemek mümkün. En son piyasaya sürdüğü 10 nm Snapdragon 710 yonga seti ve güçlü selfie kamerası olan Realme X modeli ise kullanıcılar tarafından oldukça beğeniyle karşılanan bir model oldu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim