Anlık Bildirim

Realme X2 Pro, 35 dakikada tamamen şarj edilebilecek

Avrupa'da da piyasaya sürüleceği kesinleşen Realme X2 Pro'nun 50W SuperVOOC hızlı şarj teknolojisine sahip olacağı açıklandı. Bu sayede akıllı telefon 35 dakikada tamamen şarj edilebilecek.
Realme X2 Pro'nun Ekim ayı ortalarında Çin'de piyasaya sürüleceği söyleniyor. Çinli şirket ayrıca Realme Avrupa sitesinde bir açılış sayfası hazırladı. Bu da akıllı telefonun Avrupa'da da çıkacağını gösteriyor. Açılış sayfası yakında resmiyet kazanacak Realme X2 Pro'nun tüm önemli özelliklerini ortaya çıkardı.
Snapdragon 855 Plus yonga setiyle güçlendirilmiş amiral gemisi, 90 Hz tazeleme oranı sunan bir ekrana sahip. Ayrıca 4.000 mAh kapasiteli bir pili var. Realme yeni telefonunun 50W SuperVOOC hızlı şarj teknolojisi ile geleceğini açıkladı. İlginçtir ki şirket daha önce cihazın 65W şarj teknolojisi sunacağını ifade etmişti.

Dörtlü kamera sistemi

Çinli üretici, 50W şarj sayesinde Realme X2 Pro'nun sadece 35 dakikada tamamen şarj edilmesini sağlayacağını iddia ediyor. Akıllı telefon arka tarafında 64 megapiksel ana sensör içeren dörtlü kamera sistemi görev yapacak. Kutudan ise Android 9 Pie tabanlı ColorOS 6.1 işletim sistemi yüklü şekilde çıkacağı söyleniyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim