Anlık Bildirim

Realme X’in Spider-Man temalı modeli tanıtıldı

Realme, uygun fiyatlı modeli Realme X için Spider-Man temalı yeni bir model duyurdu. Donanım olarak farklılaşmasa da özel kutu ve Spider-Man: Far From Home kılıfıyla geliyor.
Realme X Spider-Man Tam Boyutta Gör
Oppo’dan ayrılan Realme, firmanın uygun fiyat odağını sürdürdüğü bir marka halinde. Bunun son örneklerinden biri de geçtiğimiz ay tanıtılan Realme X modeliydi. Bugün ise Spider-Man temalı yeni bir Realme X modeli tanıtıldı.

Donanımda değişiklik yok

Cihazın tasarımında veya donanımında değişim bekleyenler maalesef üzülecekler. Çünkü Spider-Man temalı Realme X modeli 8 GB RAM + 128 GB depolamalı beyaz Realme X ile birebir aynı. Yalnızca arayüz Spider-Man temasına bürünüyor. Asıl değişiklik ise kutulamada. Spider-Man temalı Realme X, özel Spider-Man: Far From Home kutusuyla birlikte geliyor. Bu kutu içerisinde Spider-Man kılıf ve VOOC 3.0 şarj aleti gibi şeyler bulunuyor.

Realme X Snapdragon 710 yonga seti, 3765 mAh batarya, 6.53 inç Full HD+ AMOLED ekran, açılır kapanır ön kamera mekanizması, 48 MP Sony IMX 586 sensör, 5 MP yardımcı sensör ve 16 MP ön kamera gibi teknik özelliklere sahip. Fiyatı ise 8 GB RAM + 128 GB depolama için 260 dolar olarak açıklanmıştı.

Bugün ortaya çıkan Spider-Man temalı model, fark edebileceğiniz gibi standart Realme X'e kıyasla ciddi bir değişim içermiyor. Ancak fiyatı da aynı. Yani normal modele benzer şekilde 260 dolar fiyat etiketiyle kullanıcılara sunulacak. Ek olarak bazı Realme kullanıcıları, yapılacak çekişle Spider-Man: Far From Home filmini herkesten önce izleme şansı yakalayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim