Anlık Bildirim

Realme 5 Pro için Android 10 güncellemesi yayınlanmaya başladı

Çinli mobil teknoloji üreticisi Realme'nin ülkemizde de resmi olarak satışı gerçekleştirilen orta seviye, bütçe dostu cihazı Realme 5 Pro, Android 10 ve Realme UI güncellemelerine kavuşmaya başladı.
Ülkemizde de faal olarak hizmet vermekte olan Çinli mobil teknolojisi üreticisi Realme, güncellemeler konusunda dakik davranacağına ve telefonlarının çok büyük bir kısmı için Android 10 ile Realme UI güncellemesi yayınlayacağına söz vermişti.
Şirket, sözünü tutuyor gibi gözüküyor zira Ağustos'ta lanse edilen orta seviye bütçe dostu cihazı Realme 5 Pro'nun Hindistan'daki kullanıcıları son bir kaç gündür hem Android 10 güncellemesi hem de şirketin kendi geliştirdiği kullanıcı arayüzü Realme UI'ın güncellemesini almaya başladıklarını dile getiriyorlar.
Güncellemeler cihaza RMX1971_EX_11_C.01 isimli yazılım sürümüyle birlikte geliyorlar ve toplam 3.51 GB ağırlığındalar. Android 10 ile gelen yepyeni özellikler ve iyileştirmeler dışında Realme UI da kullanıcı deneyimini daha iyi hale getirecek pek çok yeni kullanışlı özellikle geliyor.
Realme 5 Pro için Android 10 güncellemesi yayınlanmaya başladı
 
Realme 5 Pro resmi olarak ülkemizde de satışı gerçekleştirilen bir cihaz ve ülkemizdeki kullanıcıların ne zaman güncelleme almaya başlayacakları hakkında henüz herhangi bir fikrimiz yok. Hindistan'da yayınlanmaya başlanan güncelleme muhtemelen farklı bölgelere kademeli olarak ulaşacaktır ve bu da biraz uzun zaman alabilir.
Cihazın kendisinden de kısaca söz edecek olursak; temel özellikleri arasında 6.3 inçlik su damlası çentikli IPS LCD ekranı, Snapdragon 712 yonga seti, 4 ile 8 GB'lık RAM seçenekleri, 128 GB dahili depolama alanı, 48 MP çözünürlüğünde ana kameranın yer aldığı dörtlü arka kamera kurulumu, 16 MP'lik özçekim kamerası ve 20W hızlı şarj destekli 4.035 mAh'lik bataryası yer alıyor.
Cihaz ülkemizde Realme Türkiye garantisi 1.800 TL civarında bir fiyat etiketi ile alıcı buluyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim