Anlık Bildirim

RealityClash ile gerçek zamanlı çatışmalar geliyor

Zengin gerçeklik mobil alanda önemli bir potansiyeli tetiklemiş durumda. Artık gerçek zamanlı olarak telefonlarınızı hareket ettirmek suretiyle birebir çatışmalara girebileceksiniz.

Niantic’in Ingress oyunu ile başlayan Pokemon Go oyunu ile zirve yapan zengin gerçeklik tabanlı oyunlar farklı yönlere evriliyor. RealityClash oyunu zengin gerçeklik tabanlı gerçek zamanlı çatışmaların önünü açıyor.

RealityClash neler sunuyor?

Henüz geliştirme aşamasında olan oyun gerçek haritalar üzerinde oynanıyor. Oyuncular radarlarından tarama yaparak yakınlardaki rakiplerini bulmaya çalışıyor. Eğer yakında bir rakip varsa birebir mücadeleye girebiliyor.

Mücadeleler telefonun kamerası odaklı yapılıyor. Telefonu oynattıkça ekrandaki silahlı karakter de zıplıyor, koşuyor veya eğiliyor. Yani telefon ekranında karakterleriniz kapışırken siz telefonu oynatıyorsunuz.

Oyunda kazandıkça oyun içi para elde ediyor ve silahlarınızı geliştiriyorsunuz. Özel bir uygulama ile istediğiniz silahı deneyebiliyor ve sonrasında satın alabiliyorsunuz. Haritada belirli noktalar güvenli alan ilan edilmiş ve burada dinlenebiliyorsunuz.

RCC Silver sadece oyunda geçerli bir para birimi. RCC Gold ise Ethereum tabanlı bir kripto para. Yani sadece belirli kripto para borsalarında 0.1 Avro karşılığında satın alabiliyorsunuz veya değişim yapabiliyorsunuz.

Geçen yıl birim ICO gerçekleştirdi ve borsalara açıldı. RCC Gold ile özel silahlar alınabiliyor. Reality Clash bu açıdan da bir ilke imza atacak. Oyun Ekim ayında indirmeye sunulacak ve ön kayıtlar kaynak linkinde.



 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim