Anlık Bildirim

Razer en hızlı oyuncu yönlendiricisini duyurdu

Otomatik olarak ağa bağlanan cihazları algılayan ve trafiği buna göre yönlendiren Razer Sila, oyuncuların en iyi yardımcısı olmayı hedefliyor. Razer Sila özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Oyuncu pazarına yönelik olarak ürünlerine durmaksızın devam eden Razer bu kez ağ ekipmanı ile karşımıza çıktı. Razer Sila sadece firmanın değil sınıfının da en hızlı oyuncu yönlendiricisi olduğu iddiasında.

Razer Sila özellikleri ve fiyatı

Özellikle çevrim içi oyunlarda bağlantı hızları büyük önem taşıyor. Oyuncular da bu bakımdan oyunlara öncelik veren ve gecikmeyi azaltan yönlendiricileri tercih ediyor. Razer Sila da buna göre geliştirildi.

9 adet anteni olan Razer Sila toplamda 3000Mbps bant genişliğine ulaşabiliyor. 802.11n standardında 400Mbps bant genişliği sunan model 802.11ac standardında ise 2600Mbps seviyesine çıkıyor ve 3 bant kullanıyor.

Razer FasTrack QoS teknolojisi ağa bağlanan cihazları otomatik olarak tanımlayarak öncelik tanıyor. Örneğin konsolları veya oyun oynanan bilgisayarı erişim hızlarına öne çıkarıyor. Ya da Oyun moduna geçiş yaparak doğrudan belirlediğiniz cihaza öncelik atayabiliyorsunuz.

Multi-Channel ZeroWait DFS teknolojisi ise diğer yönlendiriciler veya modemlerden gelen sinyalleri engelleyerek kanalların daha verimli kullanılmasını sağlıyor. Bu özellik daha önce Portal yönlendiricisini de geliştiren Ignition Design Labs ortaklığında hazırlandı.

Razer Sila ayrıca örgü ağlarına da uyumlu. Birden fazla Sila bir araya gelerek çok geniş ağlar oluşturabiliyor. Hatta sadece iki Sila modelinin 1.5 kilometrekarelik bir alanı kapsadığı ifade ediliyor. Örgü ağının performansını arttırmak için ise özel bir 5GHz bandı kullanılıyor.

Mobil uygulama üzerinden yönetilebilen Razer Sila, 3 adet LAN portuna da sahip. Razer Sila Avrupa’da 300 Avro fiyat etiketi ile satışa çıkmış durumda.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim