Anlık Bildirim

Razer Phone 2'nin ilk görüntüsü ortaya çıktı

Razer'ın oyunculara yönelik olarak çıkardığı Razer Phone'un yeni versiyonunun yolda olduğu bizzat şirketin kendisi tarafından doğrulanmıştı. Razer Phone 2'nin çok net bir görüntüsü yayınlandı.
Razer geçtiğimiz yıl oyunculara yönelik Razer Phone isimli bir akıllı telefon çıkarmıştı. Şirket geçtiğimiz günlerde bu telefonun yeni versiyonu üzerinde çalıştığını doğruladı. Şimdi ise Razer Phone 2'ye ait olduğu öne sürülen bir görsel sızdırıldı. Öyle görünüyor ki devam modeli olarak piyasaya sürülecek yeni telefon önemli tasarım değişikliği getirmeyecek.
Razer, üretim hattında olduğunu doğrulamanın dışında cihazın kendisi hakkında pek fazla bilgi vermedi. Bununla birlikte Razer Phone 2'nin bazı benchmark sitelerinde listelendiğini gördük. Ayrıca akıllı telefonun Chroma LED aydınlatma sistemine sahip olacağını iddia eden bazı raporlar ortaya çıktı.
Razer Phone & Razer Phone 2 

Çok ince değişiklikler var

Açıkçası sızdırılan fotoğrafa bakıldığında orijinal Razer Phone ile arasında tasarımsal açıdan büyük bir fark olmadığı görülüyor. İki telefonu yan yana kıyaslamamızı sağlayan görseldeki tek farkın duvar kağıtları olduğunu söylersek pek de abartmış olmayız.Ön kamera ve sensörlerin biraz daha birbirinden ayrık olması, yan çerçevelerin daha kalın gibi görünmesi gibi bazı ince değişikliklerin olduğunu belirtmek gerekir.
Razer Phone 2'nin Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti ve 8 GB RAM ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca 120 Hz tazeleme hızı sunan QHD çözünürlükte bir ekrana sahip olacağı gelen haberler arasında. Bununla birlikte kutudan Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile çıkacağı iddia edildi. Razer, yeni Razer Phone'un ne zaman tanıtılacağını henüz açıklamadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3639 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim