Anlık Bildirim

Razer Phone 2'nin basın görseli sızdırıldı

Sızıntılarıyla ünlü Evan Blass, Razer'ın yeni oyuncu telefonunu gözler önüne seren bir görüntü yayınladı. Basın görseli Razer Phone 2'nin tasarım anlamında çok fazla yenilik sunmayacağını gösteriyor.
Razer önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yeni bir oyuncu telefonu çıkaracak. Sızıntılarıyla sektörde önemli bir konuma yükselmiş olan Evan Blass (@evleaks) şirketin yeni telefonunun basın görselini ele geçirmeyi başarmış gibi görünüyor.
Blass cihazın önünü ve arkasını ne şekilde gözler önüne seren bir görüntü paylaştı. Yayınlanan görsel telefonun ilk Razer Phone'a oldukça fazla benzediğini gösteriyor. Görünüşe bakılırsa Razer arka kameranın yerini değiştirmiş. Telefonun ön tarafı da şirketin ilk oyuncu telefonuna benziyor.

Razer Phone 2 önümüzdeki ay tanıtılabilir

Daha önceki söylentiler Razer Phone 2'nin Snapdragon 845 yonga seti ve 8 GB RAM ile güçlendirileceğini ortaya koymuştu. Ayrıca akıllı telefonun 120 Hz tazeleme hızına sahip 5.7 inç LCD IPS ekranla gelmesi bekleniyor.
Razer yeni akıllı telefonunu muhtemelen 10 Ekim'de tanıtacak. Bu da Razer Phone 2 ile tanışabilmemiz için önümüzde bir aydan daha kısa bir süre olduğu anlamına geliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim