Anlık Bildirim

Raspberry Pi basılı dergi işine giriyor

Raspberry Pi ile oyun alanında geliştirilen dikkat çekici projeler artık basılı dergi yoluyla anlatılacak. Vakıf gelecek ay iki haftalık yayın organı Raspberry Pi Wireframe’i görücüye çıkaracak.

Geliştirici kartı sektöründe bir devrime imza atan Raspberry Pi halen çok satanlar listesinde yer alıyor ve kendinden sonraki pek çok projeye de ilham kaynağı oluyor. Raspberry Pi oyun projelerini artık basılı dergisinde anlatacak.

Raspberry Pi Wireframe neler sunuyor?

Raspberry Pi Wireframe adıyla İngiltere’de 8 Kasım itibariyle yayın hayatına başlayacak dergi iki haftada bir çıkacak. Raspberry Pi ile geliştirilen oyun projelerini anlatmayı amaçlayan dergi ayrıntılı açıklamalara yer verecek ve okuyuculara yol gösterecek. Zaman zaman farklı bileşenler de hediye edilecek.

Raspberry Pi Wireframe dergisinin ilk sayısı 10 bin adet basılacak ve ücretsiz olarak dağıtılacak. Sonraki sayıdan itibaren 3 pound karşılığında satın alınabilecek. Ayrıca yıllık abonelik seçenekleri de sunulacak.

Basılı dergiye ulaşma imkânı olmayanlar için de Raspberry Pi Wireframe çevrim içi bir sürüm de hazırlıyor. Ücretsiz olarak sunulacak bu sürümde hediye tarzındaki fiziksel eklentiler yer almayacak.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim