Anlık Bildirim

Rakibinin fren kolunu çekerek skandala imza atan Moto2 yarışçısı takımından kovuldu

Moto2 yarışında yaptığı tehlikeli hareket sonrası sadece 2 yarıştan men edilen Romano Fenati'ye takımından kötü haber geldi. Yaptığı hareket sonrası sürücünün anlaşması feshedildi.

Rakibinin fren kolunu çekerek skandala imza atan Moto2 yarışçısı takımından kovuldu Tam Boyutta Gör
 

Misano’daki Moto2 yarışında yaptığı hareketle çok konuşulan bir skandala imza atan Romano Fenati, yaptığı hareket sonrası takımından kovuldu. Üstelik sürücünün gelecek seneki anlaşması da tehlike altına girdi.

Geçtiğimiz günlerde İtalya’daki Moto2 yarışında 200 km/s hızla seyrederken rakibinin fren kolunu çekerek dengesini bozmaya çalışan Romano Fenati’nin yalnızca 2 yarıştan men cezası alması tepkilere neden olmuştu. Motor sporları dünyasında çok konuşulan bu olayın ardından Fenati’nin yarıştığı Marinelli Snipers takımından da önemli bir açıklama geldi. Moto2 takımı, sürücüsü ile anlaşmasını feshedeceğini ve kalan 4 yarışa onunla çıkmayacağını duyurdu.

Olaya tanık olan herkesin “lisansı iptal edilmeli” dediği Romano Fenati’nin gelecek seneki anlaşması da zora girdi. Önümüzdeki yıl MV Agusta ile birliktelik yapacağı söylenen Forward Racing’e geçmeye hazırlanan Fenati için MV Agusta Başkanı Giovanni Castiglioni'den şu yorum geldi;

Motosiklet yarışlarında gördüğüm en üzücü olaydı. Gerçek sporcular asla bu şekilde davranmaz. Gelecekte MV Agusta Moto 2 takımında yarışacaksa buna mutlaka karşı çıkacağım. O, bizim takımımızın değerlerini yansıtmayan biri.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10508 kez okundu.
21 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
moto2, romano fenati ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim