Anlık Bildirim

Profil ön izleme özelliği Twitter uygulamalarına da geliyor

Twitter mobil uygulamalarında yakın gelecekte kullanıcıların profilini görmek için sayfasına gitmenize gerek kalmayacak. Ana sayfada iken tek tıklama ile profil kartını görebileceksiniz.

Son dönemde bazı önemli özellikleri platforma getirmek için çabalayan Twitter, diğer taraftan kullanıcı deneyimini her cihazda aynı seviyeye getirmek için de uğraşıyor. Bunlardan birisi profil ön izleme özelliği.

Daha kolay erişim

Normalde web uygulamasında bir kullanıcının isminin üzerine ana sayfadayken fare ile geldiğinizde profil kartını görebiliyorsunuz ve takip edebiliyorsunuz ancak bu özellikle mobilde mevcut değil. Profile bakabilmek için tıklayarak sayfasına gitmek gerekiyor. Bu da zaman kaybına neden oluyor.

Twitter’ın üzerinde çalıştığı yeni proje mobil uygulamalara da profil ön izleme özelliğini getiriyor. Kullanıcılar ana sayfada bir hesabın üzerine tıkladığı zaman alttan yukarıya doğru yarım sayfa olarak profil kartı geliyor. Bu kartta hesabı takip edebiliyorsunuz. İkinci kez isme tıkladığınızda ise bu kez profil sayfasına gidiyorsunuz.

Android ve iOS uygulamasına yakında sunulacak olan özellik elbette web uygulaması kadar fonksiyonel değil zira küçük ekran olduğu için illa ki bir şekilde görünümü engellemek zorunda. Yine de kullanıcıları profil sayfasına gitme ihtiyacından kurtaracak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim