Anlık Bildirim

Poseidon kod adlı gizemli bir OPPO cihazı Geekbench'te görüntülendi

"Poseidon" kod adına sahip, Snapdragon 855 işlemcili gizemli bir OPPO cihazı performans testi ve cihaz karşılaştırma platformu Geekbench'te görüntülendi. Detaylar haberimizde.
Karakteristik tasarım anlayışı ve denediği yenilikçi teknolojiler ile dikkat çeken Çinli akıllı telefon üreticisi OPPO, görünüşe bakılırsa yeni bir amiral gemisi üzerinde çalışıyor. "Poseidon" kod adına sahip gizemli bir OPPO cihazı performans testi ve cihaz karşılaştırma platformu Geekbench'te görüntülendi. 
Oppo Poseidon'un tek çekirdek testinde 3810, çift çekirdek testinde ise 10963 puan almayı başardığı görülüyor. Bu rakamlar Snapdragon 855 yonga setinden güç alan cihazların performans testi sonuçları ile bir hayli benzer. Bu bakımdan cihazın Snapdragon 855 yonga seti ile geleceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.
Poseidon kod adlı gizemli bir OPPO cihazı Geekbench'te görüntülendi Tam Boyutta Gör

Poseidon kod adına sahip bu cihaz hakkında şu an bildiklerimiz yalnızca Snapdragon 855 yonga setinden güç alacağı ve Android 9 Pie işletim sistemi ile kutusundan çıkacağı. Öte yandan Poseidon'un OPPO'nun bu yılın ilk yarısında tanıtması beklenen yeni amiral gemisi OPPO R19 veya Find X2 olma ihtimali de söz konusu. Bundan emin olabilmemiz için hala erken. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim