Anlık Bildirim

Porsche Taycan için geri sayım başladı: İşte tanıtım tarihi

Alman otomobil devi Porsche ilk elektrikli aracını Eylül ayında sahneye çıkarmaya hazırlanıyor. Taycan olarak adlandırılan otomobilin ne zaman tanıtılacağı belli oldu.
Porsche'nin ilk eletkrikli otomobilini Eylül ayında sahneye çıkaracağını daha öncesinden biliyorduk. Ancak şimdi elimizde kesin bir tarih var. Taycan olarak adlandırılan aracın 4 Eylül tarihinde, 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı'nın hemen öncesinde görücüye çıkacağı bildirildi.
Taycan EV Forumu'na göre elektrikli otomobil, 4 Eylül'de Almanya, Çin ve Kanada'da düzenlenecek eş zamanlı etkinliklerde tanıtılacak. ABD'nin ise neden bu listede yer almadığı bilinmiyor. Araç hali hazırda 30.000 ön sipariş almış durumda.

500 km menzil sunacak

Porsche henüz Taycan’ın tüm özelliklerini açıklamadı ancak aracın 600'ün üzerinde beygir gücüne sahip olacağı söyleniyor. Otomobil, güçlü motor ünitesi sayesinde 0'dan 100 km/s hıza 3.5 saniyede ulaşacak. Ayrıca 500 kilometre civarında bir sürüş menziline sahip olması bekleniyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim