Anlık Bildirim

Pocophone F1'in kamera yeteneklerini geliştiren güncelleme yayınladı

Xiaomi'nin geçtiğimiz Ağustos ayında piyasaya sürdüğü Pocophone F1 modeli için bir güncelleme yayınlandı. Cihazın kamera yeteneklerini geliştiren güncellemenin detayarı haberimizde.
Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi geçtiğimiz Ağustos ayında Pocophone F1 adlı bir modelini tanıtmıştı. Ülkemizde de satışa sunulan bu akıllı telefonla ilgili yeni bir güncellemenin yayınlandığı açıklandı. Cihazın kamera yeteneklerini geliştiren bu güncellemenin detaylarına geçelim.

Süper ağır çekim ve gece modu

Pocophone F1'in geliştirici ekibi süper ağır video çekimi ve fotoğraf çekimi için gece modu özelliklerinin de yer aldığı beta bir güncelleme paketi hazırlamışlardı. Şimdi bu güncellemenin kararlı bir sürümünün piyasaya sürüleceği belirtildi.
MIUI 10 v10.2.2.0 sürüm numarasına sahip güncelleme 120 ve 240 fps modlarına ek olarak 960 fps süper ağır video çekimine izin veriyor. Ayrıca düşük ışıklı ortamlarda daha iyi fotoğraflar çekilmesi için cihaza bir de gece modu çekim seçeneği ekleniyor. Ne yazık ki bu güncellemede geçen yıl vaat edilen 4K 60 fps video kayıt özelliğinin gelmeyeceğini de belirtmeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim