Anlık Bildirim

PlayStation oyunları film ve dizi oluyor

Sony, PlayStation oyunlarını film ve diziye çevirmek için PlayStation Productions isimli yeni bir stüdyo kurdu. PlayStation Productions, Marvel Stüdyoları'ndan ilham alıyor.
Sony Interactive Entartainment, PlayStation oyunlarını dizi ve filmlere uyarlamak için harekete geçti. Bugün resmi bir açıklama yayınlayan dev şirket, PlayStation Productions isimli yeni bir stüdyo açıldığını duyurdu. PlayStation Productions; God of War, Last of Us gibi PlayStation özel oyunlarını sinemaya ve televizyona aktarmak için çalışmalar yapacak.

Kaliforniya'da kurulan PlayStation Productions'a Asad Qizilbash liderlik edecek. The Hollywood Reporter'a konuşan Qizilbash,"Başka stüdyolarla anlaşmak yerine kendi orijinal ürünlerimizi kendimiz TV veya sinemaya uyarlayacağız. Bunun daha iyi bir yaklaşım olacağı düşüncesindeyiz. Çünkü ürünlerimizi bizler daha iyi tanıyoruz, PlayStation ailesinin neleri sevdiğini de daha iyi biliyoruz." ifadelerini kullandı.


"Marvel'dan ilham alıyoruz"


Asad Qizilbash verdiği röportajda,"Geride bıraktığımız iki yıllık süreçte sektörden yazarlar, yönetmenler ve yapımcılarla diyalog halindeydik. Lorenzo di Bonaventura ve Kevin Feige gibi yapımcılarla sektörü daha iyi anlayabilmek için bazı konuşmalar gerçekleştirdik." dedi.

Qizilbash,"Marvel'ın, çizgi roman evrenini alıp dünyanın en büyük eğlence ürünlerinden birisi haline getirmesini, bunu nasıl başardığını incelemeye çalıştık. Onların bu başarısından ilham almak istiyoruz." şeklinde konuştu. Qizilbash son olarak PlayStation Productions'ın Sony Stüdyoları'ndan bağımsız içerik üreteceğini ancak dağıtım tarafında yardım alınacağını söyledi.

Video oyunlarının sinema uyarlamaları bildiğiniz gibi genellikle başarısızlıkla sonuçlanıyor. Asad Qizilbash liderliğindeki PlayStation Productions'ın hedefi bunu değiştirmek olacak. Sony, hem oyunseverleri hem de genel izleyiciyi tatmin edebilecek yapımlar geliştirmek istiyor. Marvel Stüdyoları'nın bildiğiniz gibi en büyük başarılarından birisi çizgi roman hayranlarıyla birlikte genel sinemaseverlerin de beğenisini kazanabilmesi olmuştu.

Bakalım PlayStation Productions'tan başarılı film ve diziler görebilecek miyiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim