Anlık Bildirim

PlayStation Classic, daha ilk ayı dolmadan indirime girdi

3 Aralık tarihinde çıkış yapan PlayStation Classic, Türkiye'de ve tüm dünyada indirime girdi. Satış rakamları beklentilerin altında kalan PlayStation Classic 499 TL'ye satılacak.

PlayStation Classic, daha ilk ayı dolmadan indirime girdi Tam Boyutta Gör

Dünyada ve Türkiye’de 3 Aralık tarihinde satışa sunulan PlayStation Classic indirime girdi. 26 Ocak tarihine kadar tüm teknoloji marketlerinde 799 TL yerine 499 TL’ye satılacak.

Ortaya çıkan raporlara göre PlayStation Classic’in satış rakamları beklentilerin altında kaldı. Japonya’da ilk haftasında sadece 120 bin adet satabildi. Satış rakamlarının düşük olması nedeniyle Sony, tüm dünyada PlayStation Classic’in fiyatında indirime gitti. Çıkışının üzerinden daha 1 ay bile geçmeden cihazın fiyatı yüzde 40 oranında düştü. İndirim, 26 Ocak tarihine kadar geçerli olacak.

1994 yılında satışa çıkan PlayStation modelinin minyatür ve yenilenmiş versiyonu PlayStation Classic, 20 adet ön yüklü oyun ile geliyor. Cihazın emulatör olması, performans sorunları yaşaması ve oyun sayısının az olması epey eleştirildi.

PlayStation Classic, 26 Ocak tarihine kadar 799 TL yerine 499 TL’ye satılacak. E-ticaret sitelerine baktığımızda indirimin şimdiden başladığını görüyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9675 kez okundu.
31 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
playstation classic, PlayStation ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim