Anlık Bildirim

PlayStation 5, Kasım 2020'de 499 dolardan piyasaya sürülebilir

Elektronik devi Sony'nin uzun bir süredir beklenen yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'in, Kasım 2020 tarihinde 499 dolarlık fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceği belirtiliyor.
Japon devi Sony, yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 üzerinde çalıştığını uzun bir süre önce onaylamıştı. Kullanıcıların merakla beklediği konula ilgili yayınlanan yeni bir rapor, PlayStation 5'in çıkış tarihi ve hatta fiyatlandırması ile ilgili detaylar sunuyor.

Satış rekorları kırabilir

Güvenilir ve saygın Sony analistlerinden Hideki Yasuda, Ace Araştırma Enstitüsü için yaptığı son üç aylık analiz raporunda, yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'in Kasım 2020 tarihinde piyasaya sürüleceğini ve fiyatının da 499 dolar olacağını belirtiyor. Yasuda, ayrıca PS 5'in güçlü bir başlangıç yapacağını ve ilk yıl 6 milyon adet, ikinci yıl ise 15 milyon adet satılacağını öngörüyor.
Sony, PlayStation 4 ile kayda değer bir başarı yakaladı ve bu başarının PlayStation 5 ile katlanarak devam etmesi bekleniyor. Bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ise zaman bize gösterecek. PS 5 hakkında bilinenler ise şirketin yeni 7nm Zen 2 mikro mimarisini temel alan sekiz çekirdekli bir AMD Ryzen CPU kullanacağı yönünde. Cihazda ayrıca ışın izleme desteğine sahip yeni bir Radeon ekran kartı, SSD depolama alanı ve gelişmiş 3D ses özellikleri mevcut olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10216 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, çıkış tarihi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim