Anlık Bildirim

PlayStation 5, 2019'un sonunda gelebilir

Japon analist Hideki Yasuda, Sony'nin yeni oyun konsolu olan PlayStation 5'i, her şey yolunda giderse 2019'un sonlarında piyasaya süreceğini iddia etti. Tüm detaylar haberimizde...
Osaka merkezli Ace Ekonomik Araştırma Entitüsü'nde analist olan Hideki Yasuda, geçtiğimiz günlerde Sony'nin finansal performansı hakkındaki raporunu yayınladı. Yasuda, Sony'nin elektrikli komponent tedarikçileriyle bir sorun yaşamaması halinde PlayStation 5'in 2019 yılının sonunda raflardaki yerini alacağını belirtti.

Sony tarafında PS5 için belirsizlikler sürüyor

Ancak yeni nesil oyun konsolu olan PlayStation 5'in bazı elektronik bileşenlerinin tedarik sorunları nedeniyle gecikme ihtimalinin de olacağı söyleniyor. Bunun sebebi de Sony'nin tedarikçileri olan Murata Manufacturing ve TDK'nın daha çok akıllı telefon ve otomobil üreticileri ile çalışıyor olmaları.
Bu raporun, PlayStation 5'in önümüzdeki kısa süreçte piyasaya sunulmayacağı ortaya çıktıktan sonra yayınlanması da dikkat çeken bir detay. Ünlü analist bu fikri, Sony CEO'su Kenichiro Yoshida ve Sony Interactive Entertainment CEO'su John Kodera tarafından yapılan çok belirsiz açıklamalardan ortaya çıkardığını belirtiyor. Sony'nin Mart 2021 yılına kadar PlayStation'ın karında büyük bir düşüş beklediği de sızan bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15072 kez okundu.
41 kişi, toplam 45 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, çıkış tarihi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim