Anlık Bildirim

Plants vs Zombies 2 oyununa yeni bir mod

4 yıllık geçmişe sahip Plants vs Zombies 2 oyununa Battlez adında yeni bir mod geliyor. Gerçek zamanlı puan mücadelesi olan Battlez oyunu oldukça hareketlendirecek gibi.

PopCap Games stüdyolarının en başarılı oyunlarından birisi olarak gösterilen 2009 yapımı Plants vs Zombies, hat tabanlı kule savunma türünün de öncülerinden olmuştu. Uzun yıllardır popülerliğini kaybetmeyen seri yeni bir güncelleme alıyor.

Battlez modu neler sunuyor?

2013 yılında Plants vs Zombies 2 olarak piyasaya sürülen devam oyunu tam 4 yıl sonra yeni bir mücadele moduna kavuşuyor. Battlez adındaki oyun modu seçtiğiniz bir oyuncuya karşı gerçek zamanlı skor mücadelesi yapmanızı sağlıyor.

Mücadele teklifi ettiğiniz oyuncunun kabul etmesinden sonra bitkilerinizi bahçenize dikiyorsunuz ve devasa bir zombi dalgası başlıyor. Belirli bir sürede en çok zombiyi öldüren oyuncu mücadeleyi kazanıyor.

Oyun modunda bazı noktalar önemli. İlk olarak sizin puan çubuğunuz mavi iken rakibin puan çubuğu kırmızı olarak üst kısımda yerini alıyor. Puan ilerlemesini anlık olarak buradan takip edebiliyorsunuz. Tıkladığınızda açılan pencereden rakibin kullandığı bitkileri görebiliyorsunuz. Böylece kritik hamleler yapabiliyorsunuz.

İkinci olarak bahçeniz mavi, kırmızı ve sarı bölgelere ayrılmış. Zombileri sarı bölgede öldürürseniz en çok puanı alıyorsunuz. Sonra kırmızı bölge ve mavi bölge geliyor. Yani zombileri çoğunlukla sarı bölgede öldürmek için strateji geliştirmeniz gerekiyor.

Son olarak ot biçme makinesi zombi tarafından çalıştırılırsa biçtiği zombilerin hiç birisinden puan alamıyorsunuz. Makineler her hatta sınırsız olarak yenileniyor. Bu bakımdan makineye zombi yaklaştırmamak çok önemli. Maç kazanarak ödül topluyor ve seviyenizi yükseltiyorsunuz. Yüksek seviyelerde daha güçlü bitkiler ve güçlendirmeler sizin oluyor. Battlez modu yakın bir zamanda Macera modunun yanına eklenerek kullanıma sunulacak.



 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim