Anlık Bildirim

Pixel 4 XL'in tasarımını açığa çıkaran görseller yayınlandı

Google'ın önümüzdeki aylarda tanıtacağı Pixel 4 XL'in çift ön ve üç arka kamera ile geleceğini ortaya koyan görseller yayınlandı. İşte amiral gemisi telefonun görüntüleri ve 360 derecelik videosu.
Google’ın önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği Pixel 4 XL'in yüksek kaliteli görselleri ve 360 derecelik videosu yayınlandı. Pricebaba ve @OnLeaks işbirliği yayınlanan görseller amiral gemisi telefonun nasıl bir görünüme sahip olacağını ortaya koyuyor.
Pixel 4 XL'ün çentikli veya delikli bir tasarıma sahip olmadığını görüyoruz. Cihazın kalın sayılabilecek bir üst çerçevesi var. Google bu alanı çift selfie kamerası, mikrofon ve diğer sensörleri yerleştirmek için kullanmış. Akıllı telefonun 6.25 inç boyutunda bir ekrana sahip olması bekleniyor.

Kare kamera modülü trend oluyor

Arka panelde üçlü kamera sistemi ve LED flaşa ev sahipliği yapan kare şeklinde bir kamera modülü var. Benzer bir kamera tasarımını Huawei de kullanmıştı. Gelen haberlere bakılırsa Apple da 2019 iPhone modellerinde bu şekilde bir kare kamera modülüne yer verecek.
Cihazın arka tarafında parmak izi tarayıcısının olmaması, ekrana gömülü parmak izi sensörü ile geleceğini ortaya koydu. Pixel 4 XL'in muhtemel diğer özellikleri arasında Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti, en az 4 GB RAM ve Android Q işletim sistemi bulunuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim