Anlık Bildirim

Philips'in akıllı ışıkları TV'de izlenen şovla senkronize oluyor

Dünyanın ne büyük elektronik şirketlerinden biri olan Philips'in piyasaya sürdüğü yeni Hue serisi akıllı ışıklar, TV'de izlenen içeriğe senkronize bir şekilde çalışıyor.
Philips Hue serisi lambalar akıllı ışık olarak adlandırılıyor ve bir uygulama veya akıllı telefon tarafından kontrol edilebiliyor. Eğer bu tip ürünlere ilgi duyuyorsanız şirketin yeni piyasaya sürdüğü Hue Play HDMI Sync Box adlı cihaz ilginizi çekebilir.

Farklı bir deneyim yaşamak isteyenlere

Ürünün ismi zaten, ışıkların HDMI bağlantılı bir TV ile senkron olarak çalışabileceğini yeterince açıklıyor. Kabaca anlatacak olursak Philips'in Hue Play HDMI Sync Box cihazını TV'nize bağladığınızda, o anda bir TV şovu veya film izliyorsanız ışıklar sahnede olanlarla birlikte senkron bir şekilde yanıp sönüyor. Bunun da kullanıcılara ilginç ve eğlenceli bir deneyim sunacağını söyleyebiliriz.
Cihaz HDMI bağlantısını destekliyor ve dört adete kadar çıkışı mevcut. Bu da cihazı örneğin oyun konsolunuzla bile senkronize edebileceğiniz anlamına geliyor. 15 Ekim'de satışa sunulacak olan Hue Play HDMI Sync Box, 229.99 dolar fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim