Anlık Bildirim

PewDiePie, 100 milyon aboneyi geçen ilk kişi oldu

YouTube üzerinde en çok kazanan içerik üreticilerinden birisi olan PewDiePie ayrıca en çok aboneye sahip olan bireysel kullanıcı durumunda. Ünlü isim 100 milyon takipçi sayısına ulaştı.

İnsanlara büyük gelirler kazandırması ile birlikte YouTube artık çocuk yaşlı her kesimden insanın şansını denemek istediği bir yer haline geldi. İnternet kullanıcı sayısının ve buna paralel olarak YouTube kullanıcı sayısının artıyor olması halen içerik üreticileri için fırsat yaratıyor. Bunu en iyi de PewDiePie kullanıyor.

PewDiePie kaç aboneye sahip?

Yıllardır YouTube platformunun en çok kazanan içerik üreticileri arasında yer alan ve zaman zaman çalkantılı haberlerle gündeme gelen PewDiePie şimdi bir rekorla gündemde. Ünlü üretici YouTube tarihinde ilk kez 100 milyon abone sayısını geride bırakan kişisel hesap oldu.

YouTube üzerinde en fazla abone sayısı 109 milyon ile T-Series kanalına ait. Hindistan temalı müziklere yer veren kanal bir ekip projesi olduğu için kişisel kategoriye girmiyor. Hatırlanacağı üzere T-Series ve PewDiePie arasında uzun süredir bir abone sayısı tartışması devam ediyor. Hatta PewDiePie hayranları bir ara yazıcılara ve Google Home cihazlarına sızarak ünlü isim lehine propaganda yapmıştı.

Anti-semitist yayınları nedeniyle bir ara Google ve Disney gibi devlerin anlaşmalarından çıkarılsa da PewDiePie halen en çok kazanan dokuzuncu YouTuber durumunda. Ünlü isim geçen yıl 15.5 milyon dolar kazandı. İlk sırada ise oyuncak videoları ile 22 milyon dolar kazanan 7 yaşındaki YouTuber var.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9210 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube, pewdiepie ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim