Anlık Bildirim

Periscope misafir katılımcı dönemini başlatıyor

Canlı yayın uygulamaları arasında popülerliğini korumaya çalışan Periscope, yeni güncellemesi ile yayına misafir kabul etmeyi mümkün hale getiriyor. Detaylar haberimizde.

Canlı yayın trendinin patlama yaptığı dönemde piyasaya giren ve sonrasında Twitter tarafından satın alınan Periscope, eski günlerinden uzak. Yine de uygulama farklı potansiyelleri denemekten geri durmuyor.

Tartışma programı yapabileceksiniz

Uygulamaya yapılan son güncelleme canlı yayına misafir kabul etme imkânı sunuyor. Yayıncı istediği biz izleyiciye davet göndererek yayına çağırıyor. Misafir sadece ses ile yayına ortak oluyor. Yayıncı misafiri yayından çıkarıp tekrar alabiliyor. Misafir sayısı 3 ile sınırlı.

Yeni güncelleme Periscope’un daha farklı yönlere de hitap etmesini sağlayacak. Örneğin bir yayını tartışma ortamına çevirme veya bir talk show haline getirme gibi konseptler daha fazla kullanıcıyı platforma çekebilir.

Twitter ilerleyen aylarda misafirlerin görüntülü olarak da yayına katılması için çalışma yaptığını açıkladı. Ayrıca sosyal ağın kendi canlı yayın modülüne de misafir kabul etme özelliğinin entegre edileceği belirtiliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim