Anlık Bildirim

PUBG Mobile çıktı!

PUBG'nin uzun süredir beklenen mobil versiyonu nihayet çıktı. App Store ve Google Play Store üzerinden çıkış yapan PUBG Mobile'ın indirme linklerine haberimizden ulaşabilirsiniz.
PUBG Mobile çıktı!
 
Tüm zamanların kırılması zor rekorlarına imza atan PlayerUnknown’s Battlegrounds'ın mobil versiyonu nihayet resmiyet kazandı. Bir süredir Çin'de yayında olan PUBG Mobile'ın iOS ve Android platformlarında dağıtımına başlandı. Ülkemizde de App Store ve Google Play Store'da yayınlanan oyun, ücretsiz bir şekilde indirilebiliyor. 
Yaklaşık olarak 900 MB boyutundaki PUBG Mobile, Android platformu için Android 4.3 ve sonrası sürümler için indirilebilirken iOS tarafında ise iOS 9.0 veya üstü sürümlerde çalışıyor. Anlık 100 oyuncuya kadar online oynanan PUBG Mobile'de Unreal Engine 4 motoru kullanılıyor. Yapımcılığını Tencent Games'in üstlendiği oyunda, oyuncular için eğlenceli ve adil bir ortam sağlamak için güçlü bir anti-hile mekanizması kullanıldığının altı çiziliyor. 
 
100 oyuncuya kadar hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz PUBG Mobile, şimdilik PC sürümünde olduğu gibi bir deneyim vaat etmiyor lakin Tencent Games, oyunu optimize edip çeşitli yeni özellikler ekleyeceğini not düşmüş. Oyunu aşağıda yer alan linklerden cihazınıza indirebilirsiniz. İyi eğlenceler :)
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
47254 kez okundu.
127 kişi, toplam 169 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pubg, pubg android ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim