Anlık Bildirim

Oyunculara ve profesyonellere: Lenovo ThinkVision P44w monitör

Bazılarımız oldukça geniş ekranlara ihtiyaç duyarız. Bunun sebebi daha iyi bir oyun deneyimi veya çoklu yazılımlarla daha rahat çalışmak olabilir. Yeni ürün, geniş ekrancılara istediklerini sunuyor...
Lenovo, oyuncular, programcılar veya tasarımcılar gibi geniş ekrana ihtiyaç duyan müşterilerini düşünerek ThinkVision P44w'yu tasarladı. Üründeki Resim-Resim modu, ikiye bölünmüş ekranı yöneterek gelişmiş çoklu görevlerin gerçekleşmesini sağlıyor.
32:10 en/boy oranına, 4ms tepkime süresine ve 144 Hz yenileme hızına sahip ThinkVision P44w, 43,4 inç büyüklüğünde. HDR 400 sertifikası olan üründe 3840 x 1200 piksel çözünürlüklü bir DWUXGA panel yer alıyor. Ürün, çoğu görüntü biriminde olan eğme ve döndürme gibi hareketleri destekliyor. Ayrıca ekran yenileme hızının ayarlanabildiği AMD FreeSync 2 desteği de mevcut.
Müşteriler, bu monitörü isterlerse çıkarılabilir Harman Kardon sertifikalı hoparlörle birlikte alabilecek. Üründe 2 adet HDMI 2.0 grişi, USB Tip C girişi, DisplayPort (görüntü girişi), ses çıkışı ve 4 adet USB 3.0 girişi bulunuyor. Akıllı güç gibi tasarruf işlevleri de olan cihaz, Nisan 2019'da satışa sunulacak. 1.300 dolarlık fiyat etiketiyle biraz pahalı olduğunu söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim