Anlık Bildirim
Rockstar Games, yaklaşmakta olan western oyunu Red Dead Redemption 2'nin ertelendiğini ve 2018'in bahar ayında piyasaya çıkacağını duyurdu. Şirket hayal kırıklığını hafifletmek için oyundan yeni ekran görüntüleri yayınlamış durumda.
Rockstar, oyun hakkında daha fazla bilginin "bu yaz" ortaya çıkacağını açıklamadan önce yaptığı duyuruda "Bu gecikmenin neden olduğu hayal kırıklıkları için çok özür dileriz, ama biz sadece hazır olduğu zaman oyunu sunmamız gerektiğine inanıyoruz" dedi.
Şirket, beklenen oyunun geliştirilmesi için "ekstra zamana" ihtiyaç duyduklarını ve final sürümünün mümkün olan en iyi deneyimi sağlaması adına bu şekilde bir karar aldıklarını söylüyor. Rockstar Games, oyundan alınan 7 yeni ekran görüntüsü paylaştı.

Rockstar'ın yeni konsollar için geliştirdiği ilk oyun

Resimlere baktığımızda oyunun poyansiyel ana karakteri, ay ışığında bir grup haydut, bir ormanlık alan, çölde ilerleyen yük arabası, patlamaya hazır iki tabanca ve köprüden geçen bir trenin tasvir edildiğini görüyoruz.
Red Dead Redemption 2'nin hala çok istek alan PC sürümüyle ilgili resmi bir açıklama yok. Şu an için oyunun sadece PS4 ve Xbox One platformları için piyasaya sürüleceğini biliyoruz. 2010'da çıkan orjinal "Red Dead Redemption" bir anda klasikler arasına girerken halen ünlü geliştiricinin en iyi oyunlarından biri olarak gösteriliyor.
Stüdyonun son oyunu Grand Theft Auto 5, iyi satmaya devam ediyor ve tüm zamanların en çok satan video oyunlarından biri olmuş durumda. GTA 5 ilk olarak 2013'te Xbox 360 ve PS3 için piyasaya sürülmüştü. Bu yüzden Red Dead Redemption 2 aslında Rockstar'ın yeni konsollar için geliştirdiği ilk oyun olacak. Aşağıdaki galeri aracılığıyla ertelenen oyunun yeni ekran görüntülerine bakabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4056 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, rockstar games ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim