Anlık Bildirim

Oyun dünyasına ZOTAC Gaming dokunuşu

İlk kez Computex 2017 fuarında kısa bir bilgi verilen Zotac’ın yeni oyuncu markası bu hafta resmiyete kavuştu. Zotac Gaming çok iddialı iki mini PC versiyonuyla oyuna başlıyor.

İvmesi sürekli yükselen oyuncu donanımları segmentinde üreticilerin özel bir marka ile rekabet etmeye çalıştıklarını görüyoruz. Asus ROG, Alienware, Gigabyte Aorus gibi markalar segmentin en bilinenleri. Zotac da yeni bir marka ile segmente giriş yapıyor.

Zotac MEK1 Gaming PC özellikleri ve fiyatı

Zotac genelde mini PC ürünleri ile bilinir ancak ekran kartı tarafında da oldukça başarılı. Bu deneyimlerini birleştirerek oyunculara hedef sistemler sunmayı amaçlayan firma Zotac Gaming ile segmentte mücadele edecek.

Zotac Gaming markası altında piyasaya çıkan ilk ürün MEK1 Gaming PC oldu. En küçük oyun bilgisayarlarından birisi iddiasında olan MEK1, 414 x 118 x 393 mm ölçülerine sahip. Kasa ise oyunculara yönelik oldukça agresif çizgiler barındırıyor.

Intel Core i7-7700 işlemci barındıran kasada GeForce GTX 1070 Ti ekran kartı yer alıyor. 16GB DDR4 RAM yanında 240GB NVMe SSD ve 1TB HDD alanları sunuluyor. Ön kısımda ve kenar kısımlarda Spectra RGB LED aydınlatma da oyuncuların yoğun tecrübe yaşamasını sağlayacak. Boyutlarına göre çok güçlü bir oyuncu kasası olduğunu söyleyebiliriz.

Çift Gb ethernet, çift WiFi anteni, Bluetooth gibi oyuncuların ihtiyacı olan tüm bağlantılar düşünülmüş. Şimdilik fiyat konusunda bir bilgi yok. Modelin Core i5-7400 işlemci ve GTX 1060 6GB ekran kartı olan versiyonu da mevcut. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim